Intrati pe : http://sasu-saku.forumhit.ro/ pentru redirectionare

I don't wanna talk about it

In jos

I don't wanna talk about it

Mesaj Scris de Mentos la data de Joi Mai 02, 2013 12:35 pm


Hello. Acesta este primul meu fic postat pe acest forum, sper sa va placa. Pupici :3

I don't wanna talk about itCapitoul I

O adiere blândă a cuprins întreg biroul. Fascicule de lumina ale soarelui se legănau pe tavanul alb.Afara,norii erau acoperiţi de alţi nori de argint, acoperind soarele într-o pătură, care amenințau vărsarea unei ploi în orice moment. Din fericire umiditatea a fost ținută la distanță de către aerul condiționat, cel puțin până când ea a părăsit compania psihologului ei . Acum oficial, Sakura Haruno a început primele ei stadii de pubertate. Cu aceasta au devenit crampe și dureri neplacute asociate cu cresterea sânilor, precum și baterea în muschii abdominali , la sfârșitul fiecărei luni. Perioadele ei au fost destul de grele și sporadice, cauzând modificări ale dispoziției sale și furiei să-și intensifice în ultimii doi ani și lăsând foarte puțin să tolereze despre ea. ... și dacă nu a fost un lucru disprețuit de Sakura, acesta era mila.

Un sunet ciudat a completat urechile ei într-un mod terapeutic, dar gândurile anxioase i-au dat un scurt moment de răgaz în timp ce ea aștepta verdictul medicului. Nu numai că furia ei i-a speriat prietenii , dar a început să-şi facă griji. A fost mult mai iritabil că sentimentul de anxietate a devenit destul de frecvent în viața sa de zi cu zi. Adesea ea se enerva destul de repede, ducând la unele atacuri verbale, chiar şi cu profesorii ei, care au început să ceară ajutorul fostului ei psiholog care au ajutat-o ​​atât de bine în trecut.Doctorul Brown a fost așteptat să se întoarcă, dar nu să realize că relația ei cu colegii a ajuns mai rău. După o oră de discuții, Doctorul Brown a formulat o sinteză asupra situației Sakurei și completarea formularelor de la biroul lui de aprobare iminentă. Aleatoare zmângăleală de cerneală pe hârtie a fost slab auzit .Sakura a deschis în cele din urmă ochii să privească în partea din spate a scaunului psihologilor.

-Deci, ce o să fie, doctore? Eu sunt cu adevărat nebună sau aceste lucruri care mă afectează sunt din cauza hormonilor? Întreabă Sakura, în timp ce se sprijina în coate.

-Nu, nu eşti nebună, Sakura.. De fapt, prin ceea ce treci tu acum este foarte normal pentru o fată de vârsta ta. Se pare că doar hormonii tăi ar putea fi afectaţi și oferindu-ţi modificări ale dispoziției inutile.Aruncând o privire în jos, la foile din mâna ei. Se duse să se așeze pe canapea lângă cel mai apropiat loc de lângă Sakura. Ce pot face pentru tine este o referință scrisă de către medicul tău local: îţi vă va oferi baza de prescriptie medicala pentru a te ajuta cu dezechilibru hormonal. Tot ce trebuie să faci este să obţi semnătura de permisiune a părinţilor.

Sakura a dat ochii peste cap și a luat hârtia care era înmânată ei . Părinţii ei nu vor semna acea hârtie.Îşi reaminteste de mama ei, care este o alcoolică și un tată narcisist.
-Sunt sigur că vei fi capabilă să obții semnătura unuia dintre ei, Sakura. Doar să fie în timp util,pentru a începe o viaţă normală, ai nevoie de acea semnătura , mai devreme vei putea mearge la școală, fără să ai în continuare probleme.

Sakura privi în jos, la foile șifonate din rucsacul ei și se încruntă, doctorul a avea dreptate. Notele ei au alunecat ușor și participarea ei în clasa a fost mai puțin decât pozitivă. Practic, toată lumea, în clasa a IX-a început să o evite pentru că ea fost o bombă cu ceas Fiind în continuare instrainată de catre colegii ei pentru comportamentul pe care îl avea .Sa simțit mai singură ca niciodată.. .

Sakura știa că nu a fost în stare să se țină sub control, ea ar putea risca să fie suspendată sau chair mai rău, exmatriculată. Fata se încruntă îşi întoarse privirea înapoi la medicul care era ocupat completarea ultimele detalii ale întâlnirii lor.
-Voi încerca să văd ce pot face, doctore. Dar sper să ai dreptate ... Se ridică de pe canapea şi ridică rucsacul ce îi aparţinea.. El a coborât stiloul şi o privea atent.

-Aşa sper, Sakura. Sper să primeşti aprobarea părinţilor.Doctorul a răspuns cu un zâmbet liniștitor.Sakura a oferit un zâmbet slab, în ​​schimb, deși cu un indiciu de incertitudine. Acesta a fost oarecum reconfortantă să-l vadă pe doctorul Brown din nou, chiar dacă ea însăși nu a vrut să-l admită și a dorit condiții mai bune.Cu un val ,Sakura se întoarse și a ieșit pe ușă, închizând-o în spatele ei, cu un oftat greu. Ora petrecuta acolo, pare să fi trecut doar câteva minute și indiferent de punctul de relaxare ea a ajuns în timp îngrijorarea doctorului Brown , a fost curând când ea a zărit burniță de ploaie ușoară până la începutul trotuarului.

-O umbrelă, aş avea nevoie de o umbrelă! A gemut în timp ce ridică rucsacul desupra capului și a călcat afară, în ploaie, margele de apă a început deja să se scurga pe corpul acesteia.Purta o pereche de pantaloni scurţi şi un maieu alb. Ea sa întors și a început să paşească rapid spre statia de autobuz, dorindu-şi ca autobuzul să nu fi plecat din staţie, numai el o poate salva de la pedeapsa de a avea hainele reci şi ude. și nu era ceva neobișnuit pentru Sakura să-şi găsească mama prăbuşită pe podea sai în alte locaţii ale casei.Mama ei parea un diavol gata să o ucidă.Familia ei o neglijează de prea mulţi ani.
Activităţile mameii sale erau o obijnuinţă.Îi propusese să participe la unele clase alcoolice anonime, a participat în primele trei saptămâni, dar a renunţat.Realist, ea a fost destul de o nenorocoasă în comparație cu mai puțin norocoși și a încercat să îşi reamintească faptul că de câte ori ea s-a simțit în mod negativ față de condițiile în care locuia.Nicola a plecat pentru a lucra la serviciile din Alaska iar sora ei mai mare, de asemenea, a participat la un centru de muzică pentru tineret."Chiar le invidiez , au ajuns ce îşi doreau mai mult şi au scăpat de chinurile prin care trec eu!"
Văzând-o nuanță de vin alb și galben,Sakura a ieșit de la stația de autobuz și-a strâns mâna ei liberă şi a ridicat-o vicios prin aer pentru a obține atenția șoferului. ți-a Şi-a dat seama că era prea târziu, vehiculul mare pur si simplu a trecut pe langă ea,si a udat-o într-un mod răutăcios.A oftat prelung şi a continuat să merga pe stradă până când ploaia se ascunse la vedere. Permițându-un geamat gutural.Cineva o calcă pe picior, provocând un geamăt şi mai mare.

-Nu poți vedea când cineva este în picioare aici, idiotule!? Ea ţipat de furie înainte de a pleca pentru a șterge fața Din fericire, rucsacul ei nu a fost prea ud faţă de trupul, adică documentele importante au rămas intacte. . "Huh?" Ea a întrebat cum se uita în sus, mișcarea ei forțând-o stație de văzând înotătoarelor galbene de o umbrela deasupra ei răspândire ca un lotus.
-Ești bine? A intrebat o voce răgușită familiară, ceea ce a cauzat sărirea inimii ei din cutia toracică.
-Uhh ...a fost tot ce a spus Sakura.Când îşi ridică privirea dă de doi ochi negrii, atât de abisali. El!

Fiind unul dintre colegii ei mai mari, era un senior. Ochii lui negrii care îi aminteau de infernul pe care îl trăia zi de zi. Cu toate acestea, Sakura a fost oftat prelung şi a văzut cum el ridica o spranceana curios și se repetă întrebarea anterioară.

-Eşti bine?
[/font]
avatar
Mentos
Incepator Forum
Incepator Forum

feminin Rac Mesaje : 1

Reputatie : 0

Data nasterii : 04/07/1999

Varsta : 19

Localizare : Drobeta-Turnu Severin

Hobbie : Dans, desen.

Stare de spirit : Normala :3

Comentarii : All our dreams can come true - if we have the courage to do.


Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: I don't wanna talk about it

Mesaj Scris de Apollo la data de Joi Mai 02, 2013 12:38 pm

Edit, Prima Ciuda Marry :P
Cum se comporta Sakura, ma simt eu in fiecare zi la scoala. Pur si simplu ii urasc pe pustii aia.
O betiva anonima ca mama si un tata nacist? Are un noroc nepretuit.
Iar faza cu udatul autobului, cine stie ce ma era in apa aia, .
Imi place foarte mult cum ai inceput si conturat totul prin cuvinte atat de complicate, si cum ai asezat in pagina. Iti voi face o mica observatie la unele greseli dar cum sigur stiu ca a scris Mary dupa mine, se pot rezolva cu un edit.
Sper sa ma anunti la capitolul urmator, si sper sa il aduci.
Bye BYe.


Ultima editare efectuata de catre Scythe Maxyana in Joi Mai 02, 2013 1:15 pm, editata de 1 ori
avatar
Apollo
Admin
Admin

feminin Scorpion Mesaje : 254

Reputatie : 14

Data nasterii : 31/10/1997

Varsta : 20

Localizare : Tokyo

Hobbie : Grim Reapper

Stare de spirit : Lasa vinu, dai la scoala! :(

Comentarii :


Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: I don't wanna talk about it

Mesaj Scris de »ღ»Mary»ღ» la data de Joi Mai 02, 2013 12:49 pm

Max o sa te blestem toata viata mea,nu e corect,eu am vazut prima!!!!!Lasa ca ma razbun data viitoare. nuu

Acum pentru inceput da-mi voi sa iti urez bun venit pe forum,Eu sunt Mary dar imi poti spune Yone,sper sa ne intelegem,defapt sigur ne vom intelege.
Asa,revenind la foucl tau,e genial,imi place mult.Felul in caare descrii este minunat,iar dialogul nu este sec,se vede ca ai ceva experienta in asta si ma bucur mult ca te-ai decis sa il postez aici.
Deci Sakura incepe sa se indragosteasca de Sasuke inca de la inceput?Frumos.Sunt curioasa cum e caracterul brunetului.O va respinge sau se va purta frumos?
Ei bine banuiesc ca asta voi afla in capitolele urmatoare.Deabia astept next.Anunta-ma si pe mine cand il pui te rog.Spor la scris si multa inspiratie:*
avatar
»ღ»Mary»ღ»
Moderator
Moderator

feminin Scorpion Mesaje : 101

Reputatie : 18

Data nasterii : 21/11/1997

Varsta : 20

Localizare : In my fuckin` world:D

Stare de spirit : Fuck of bitches ;)


Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: I don't wanna talk about it

Mesaj Scris de Ilinca(Ily) la data de Dum Mai 05, 2013 10:46 am

edit:
Cit de rele puteti fi ambele nuu nuu
Sa ma lasati pe mine in urma, ahhhh nebun
Ai un fic minunat, si ma fermecat din primul capitol,
Sakura , saraca fata, mama alcoolica si tata narcisit? mai mult nici nu putea cere.
Si Sasuke? Ce comportament va avea? ce ton? entuziast entuziast
Vreau nex si sper sa am anunti cind il pui
avatar
Ilinca(Ily)
Scriitor Forum
Scriitor Forum

feminin Mesaje : 325

Reputatie : 14

Localizare : In fata monitorului

Hobbie : Cititul ficurilor interesante si compunerea lor!

Stare de spirit : Se poate si mai bine.


Vezi profilul utilizatorului http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/

Sus In jos

Re: I don't wanna talk about it

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum